Shownieuws


Plaatsing  
 
12-06-2017  

9e All Mellow Straatmuziekfestival Almelo

 

ALMELO - De negende editie van het All Mellow Straatmuziekfestival is dit jaar op zaterdag 24 en zondag 25 juni. Het festivalterrein is het centrum van Almelo met 26 acts op 11 verschillende “podia” en allemaal gratis te bekijken en te beluisteren.

Met publiekstrekkers die op Zwarte Cross, Lowlands, Oerol en DWDD staan, krijgt het All Mellow Festival steeds meer allure. Voor deze gelegenheid worden er geen enorme geluidsinstallaties meegesleept, maar gaan de muzikanten terug naar hun oorsprong, en spelen zoals in hun beginjaren akoestisch, pal voor de neuzen van hun fans.
De Amsterdam Klezmer Band, zeer muzikaal en dansbaar, spelend op festivals door heel Europa, is op zaterdagavond de afsluiter op het Amaliaplein.

Daarvoor hebben deze avond ook al het Braziliaanse capoeiragezelschap Senzala en de Big Band Almelo opgetreden.
Op de zaterdag en de zondagmiddag is er een overvloed aan mooie akoestische bands. Met o.a. Ooostblok en Balkanari, feestbands met veel oostelijke toeters. Verder door Europa tourende bands zoals het Amerikaanse Dead Bronco, het Spaanse Ecra Ed Otorkse en de nieuwe sensatie Soul Travelers met rapper Donnie Adams uit Chicago.

Van de Höllenboer is nog niet bekend met welk vervoermiddel ze deze keer komen, maar ze zijn er evenals de Bluegrass bands Leadbeaters, Bek Vol Zand, de Beatzers en Rivers.
Akward I. speelt solo deze keer, met zijn ontwapenend mooie liedjes. Voor de jongste festivalgangers zijn Acrocordion, Rouxlala en Rolwagensteeg de aanraders. Van Artez afkomstige acts zijn Art of Bridges, Chris Adam en Twå. En last but not least veel jonge lokale muzikanten in de bands Whatever, Atemptoe, Denim, R.E.C. en Bysun.

Op de zondagmiddag zijn de winkels geopend.

Flyers met het volledige programma zijn te vinden in alle winkels in de binnenstad van Almelo en op de website van Paco Plumtrek www.pacoplumtrek.nl

De hele Almelose binnenstad is uiteraard vrij toegankelijk.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina