Politiek nieuws


Plaatsing  
 
21-02-2011  

Rietkerk en Donner op campagne in Almelo

 

ALMELO - Maandag bezocht provinciaal CDA-lijsttrekker Theo Rietkerk samen met partijgenoot minister Piet Hein Donner de gemeente Almelo in het kader ‘Contact met de samenleving’. Tijdens het bezoek werd door Theo Rietkerk namens CDA Overijssel het pact ‘CDA sterk voor de steden’ overhandigd aan minster Donner. In het pact vraagt het CDA Overijssel aandacht voor het Grotestedenbeleid in de provincie.
Rietkerk en Donner werden ook ontvangen door directeur Jan Kamst van de woningstichting St. Joseph. Vervolgens werd er lopend over het Eskerplein een bezoek gebracht aan The Readshop, waar een gesprek plaatsvond met bestuurslid Eric Snijders van de winkeliersvereniging Sluitersveld. Aansluitend werden de bewoners van het Eskerplein in de gelegenheid gesteld te vertellen over het wonen in de vernieuwde wijk en namen ze er een kijkje bij een van de bewoners thuis. Tot slot werd geluncht in de woonvorm Weidehof, waar Rietkerk en Donner in gesprek gingen met de bewonerscommissie.
In het kielzorg van minister Donner en gedeputeerde Rietkerk gaven ook Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt, wethouder Jan van Marle, de Almelose kandidaat voor provinciale staten Jack Blom en diverse lokale CDA'ers acte de presance.   

Fotoreportage: Jan Bril
(Klik hier voor alle foto's)

Fotoreportage (60 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina