Politiek nieuws


Plaatsing  
 
03-07-2010  

LKA vraagt opheldering over jaarcijfers 2009

 

Geachte heer van Marle,

In overleg met de griffie is onderstaande vraag uit de raadsvergadering gehouden d.d. 22 juni j.l.
Vandaar dat ik onderstaande vraag schriftelijk aan u stel:

Jaarrekening 2009.
De jaarrekening is gepresenteerd en Almelo komt uit op een negatief saldo van 7,7 miljoen. Volgens www.leoverhoef.nl heeft Almelo echter een positief saldo van 8,6 miljoen euro.

6. LKA verzoekt het college hiervoor een beknopt en duidelijk, schriftelijk antwoord met een vergelijking te geven aan alle raadsleden. M.a.w. u maakt ons het verschil met de berekeningen van Leo Verhoef duidelijk.

De heer Verhoef heeft het over boekhoudfraude bij de gemeente Almelo. Dat zijn in mijn ogen nogal forse uitlatingen waar ik een antwoord of uitleg van het college zou waarderen.

Zijn bevindingen worden schijnbaar gesteund door diverse rekenkamers zoals te zien op zijn website, het lijkt er tevens op dat zijn bevindingen voor de buitenwereld worden afgeschermd.

Dhr. Verhoef schreef eerder:
Op
www.leoverhoef.nl  genoeg bevestiging van mijn gelijk: Rekenkamers van Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, het NIVRA, Raad van Tucht voor Accountants, accountant Deloitte van Zwolle, kijk daar maar eens
en verder, ik ben nog steeds registeraccountant; dat zou ik echt niet meer zijn als ik ongelijk had niet zelf deskundig gaan worden, dat lukt toch niet overigens, ik reken niet anders dan de rest van Nederland, dat is een dooddoener van luie mensen die mijn bevindingen niet uitkomen.

Om alle schijn van oneerlijkheid of onduidelijkheid uit te bannen verzoek ik u om schriftelijke uitleg.

Hoogachtend,


G.F. Kamphuis
LKA
 

Archief
Terug naar vorige pagina