Politiek nieuws


Plaatsing  
 
18-01-2018  

Almelose PVV-kandidate in opspraak

 

ALMELO – Van de PVV is inmiddels bekend dat uitlatingen van kandidaat-raadsleden op sociale media zorgvuldig worden verwijderd voordat de namen van de kandidaten publiekelijk worden gemaakt. Niet altijd lukt dat.
Van de Almelose lijsttrekker Sebastiaan Stöteler is inmiddels bekend dat mensen in financiële nood weinig te verwachten hebben van de deurwaarders-medewerker bij GGN. Stöteler is tegen de aanscherping van wettelijke regels om mensen met schulden meer in bescherming te nemen naar gelang de persoonlijke omstandigheden.
Mede- PVV-kandidaat Mr. Patricia Pol, in het dagelijks leven werkzaam bij Wansink & Partner,  schijnt zich ook op sociale media negatief te hebben gedragen over medelanders, zo ontdekte RTV Oost. Op Facebook heeft ze het onder meer over “Marokkaans tuig” en noemt ze burgemeester Marcouch van Arnhem een “kneus van een moslim”. De teksten waren wel verwijderd, maar op internet is desondanks in oudere kopie-opslag nog wel e.e.a. te vinden.
Raadsnestor Gijs Stork (LAS) sloot de PVV op voorhand niet uit qua samenwerking in de gemeenteraad, maar toonde zich verbijsterd toen RTV Oost hem op de hoogte stelde van de teksten van Pol op sociale media.
Pol had het ook over ‘misselijkmakende journalistieke leugens en smerige politiek’ waardoor zij zich gedwongen voelde de politiek in te gaan.
Afwachten dus of Wilders gaat schrappen in de kandidatenlijst zoals eerder ook elders al gebeurde.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina