Politiek nieuws


Plaatsing  
 
17-01-2018  

LAS-debat over verkeersknelpunten Kollenveld

In samenwerking met OBS De Windhoek en AVC Heracles
 

ALMELO - De verkeersknelpunten in het Kollenveld staan centraal op een politieke themabijeenkomst op woensdagavond 31 januari in De Windhoek. Lokaal Almelo Samen (LAS) houdt deze bijeenkomst in nauwe samenwerking met OBS De Windhoek en AVC Heracles. Vanaf 20.00 uur wordt in de grote hal van de school een debat gehouden over de veiligheid voor kinderen om vanaf huis naar De Windhoek en Heracles te komen en omgekeerd weer veilig thuis. Het grootste obstakelpunt vormt ongetwijfeld de oversteek op het kruispunt met de Van Rechteren Limpurgsingel.

De school en de voetbalclub nodigen behalve ouders ook de wethouder, gemeenteraadsleden en de politie uit. “Wij willen dat de kinderen in onze wijk veilig naar school en naar de sport kunnen. Dit is nu niet het geval en binnen AVC Heracles en OBS de Windhoek is dit al geruime tijd een punt van zorg. Wij hebben onze krachten gebundeld en willen samen de problematiek en mogelijke oplossingen bespreken in het bijzijn van de raadsleden van de gemeente Almelo”,  aldus beide betrokken organisaties.

Vanaf 19.45 uur zijn alle betrokkenen welkom. Het debat inclusief presentaties vinden plaats tussen 20.00 en 21.30 uur in de hoofdlocatie van de school aan de Windslaan 14.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina