Politiek nieuws


Plaatsing  
 
04-04-2017  

Politiek Cafe LAS over toekomst wijkcentra

 

ALMELO – De toekomst van de wijkcentra in Almelo wordt bedreigt. Dat constateert Lokaal Almelo Samen (LAS) door de wijze waarop het college communiceert over de toekomst met betrokkenen. LAS wil niet dat wijkcentra zich bedreigt moeten voelen. Ze vervullen een spilfunctie in de wijken. En mocht dat bij elk wijkcentrum niet zo zijn, dan is de vraag belangrijk: waar komt dat door en hoe kunnen dat nieuw leven inblazen?

LAS wil duidelijkheid van mensen die zich nauw bij wijkcentra betrokken voelen. Daarvoor houdt LAS een bijeenkomst voor alle mensen in de wijken van Almelo. Deze bijeenkomst is op woensdag 12 april in ’t Dok, mooi centraal gelegen in de gemeente. De bijeenkomst start 19.30 uur. De entree en de koffie zijn gratis. ’t Dok is gevestigd aan het  Sumatraplein 1 

Iedereen die de toekomst van de wijkcentra in Almelo aan het hart gaat is van harte welkom om mee te discussiëren over de toekomst van alle wijkcentra. Het collegebeleid duidt op plannen voor sluiting, samenvoeging of verplaatsing van wijkcentra. Maar is dit wel een goede gedachte? Lokaal Almelo Samen vindt dat er door het college onvoldoende geluisterd is naar de gebruikers en de besturen van de wijkcentra en wil hen nu graag een goede kans bieden om dit zelf wel te doen op woensdag 12 april.

Meepraten kan op woensdag 12 april om 19.30 uur in wijkcentrum ’t Dok aan het Sumatraplein 1.
Help de raadsfractie van LAS om een mening te vormen over deze collegeplannen en laat uw stem horen over de toekomst van de wijkcentra!

Kijk naar het filmverslag van AAvisie

Archief
Terug naar vorige pagina