Politiek nieuws


Plaatsing  
 
25-01-2014  

PvdA vindt elkaar aan gemeentegrenzen

 

ALMELO – Niet dat men zoveel met elkaar gemeen heeft, maar de afdelingen van de PvdA in Almelo, Tubbergen en Twenterand gingen gezamenlijk de boer op om campagne te bedrijven in en rond Mariaparochie/Harbrinkhoek. Of dat veel zin heeft in dit CDA-bolwerk kan worden betwijfeld, want de ‘rooie rakkers’ bevechten elkaar maar al te vaak indien het belang van hun woonplaats in het geding is.
De uit Hengelo afkomstige Almelose wethouder Anja Timmer ziet dat wat genuanceerder. Reden voor de politica om samen met de eveneens uit Hengelo komende landelijk vice-voorzitter Bert Otten en de collega-lijsttrekkers Jos Harmelink (Tubbergen) en Sven Booij (Twenterand) en PvdA-raadsleden uit voornoemde drie gemeenten de lokale verkiezingsprogramma’s aan de man te brengen in het grensdorp. Daarbij werd het uitdelen van een ‘stekelige’ rode roos niet vergeten.
“Wat de PvdA in de verschillende gemeenten verbindt is dat ze staan voor een samenleving waarin iedereen naar zijn eigen kunnen mee doet”, zei Booij o.a.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (4 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina