Politiek nieuws


Plaatsing  
 
11-09-2013  

In de politiek claimt ieder het succes

 

ALMELO – Het betaald parkeren na 18.00 uur in de binnenstad van Almelo is van de baan. Het nieuwe parkeerbeleid had al per 1 januari jl moeten starten maar door hevig verzet van de middenstand en de horeca-ondernemers werd de invoering van het nieuwe parkeerbeleid aangehouden. ‘Ook nu zal niet iedereen tevreden zijn’, zei verantwoordelijk wethouder Anja Timmer tijdens de wekelijkse persconferentie. Overigens vindt zij dat een normaal gegeven in de politieke besluitvorming want de overheid kan het nooit iedereen naar de zin maken.
De belangrijkste aanpassing is het niet doorgaan van betaald parkeren in de avonduren. Wel wordt het toezicht in bewonersgebieden strenger en vanaf heden zijn ook alle parkeergarages 24 uur per dag toegankelijk.
Het niet doorgaan van betaald parkeren is een achteraf-succesje van o.a. raadslid Gijs Stork (ALA) maar VVD’er Jemy Pauwels twitterde dat dit toch een succes voor de VVD is. Niets is echter minder waar. Pauwels en de zijnen stemden in met het eerste voorstel en liet hun traditionele achterban in de kou staan. Op AlmeloAnders.nl wordt hem nu ‘draaikonterij’ voor de voeten gegooid.

Archief
Terug naar vorige pagina