Politiek nieuws


Plaatsing  
 
23-03-2012  

VVD wil gemeenteadvertentie kleiner

 

ALMELO – Volgens de fractie van de VVD kan de gemeentelijke advertentie in het Almelo’s Weekblad een stuk kleiner. De VVD kwam met een brief van die strekking richting het college van B&W en heeft tot doel te bezuinigen op de uitgaven. Er moeten volgens de liberalen dus 'vingertjes' in het gapende financiële uitgavengat van de gemeente en vooral geen streep door grote projecten met miljoenentekorten.
Gemeentelijke aankondigen zoals openingsverrichtingen door wethouders, lintjesregen, geluksbudget, en andere gemeentelijke publieksinitiatieven of opvoedkundige 'Tips van Loes' horen volgens de VVD niet meer thuis in een betaalde advertentie. Het nieuws daarover kan volgens de liberalen wel via ‘free publicity’ verkregen worden.

De liberalen van de VVD hebben flink wat boter op hun hoofd en maakten in dezelfde advertenties zelf wel gretig gebruik om zich op gemeentelijke kosten als ‘raaskallid’ voor te stellen aan het Almelose publiek.

Het college van B&W heeft de VVD inmiddels laten weten dat men meer tijd nodig heeft voor een gefundeerd antwoord en toekomstige uitvoering van de gemeentelijke advertentie.

De ‘VVD-‘rakkers’ willen dus publiciteit met dichte ‘knip’.
Bij deze dus, maar ook voor het laatst of het moet echt nieuws zijn zoals het uiteenvallen van de fractie!

Archief
Terug naar vorige pagina