Politiek nieuws


Plaatsing  
 
14-02-2012  

Jeejar.nl: Sjoers tekende vaker onbevoegd


Winkelcentrum De Gors - op de foto een indruk wat het vertrek gaat betekenen: op de plek van de rode cirkels gaan zorgaanbieders verdwijnen.
 

ALMELO – Juridisch adviseur Eshuis zegt op de website jeejar.nl in het artikel ''Politiek debacle Almelo op alle fronten" dat ex- wethouder Sjoers ook onbevoegd tekende voor een samenwerkingsovereenkomst om in de wijk Windmolenbroek een nieuw winkelcentrum te bouwen aan de Soeteman.
Eshuis noemt het handelen van Sjoers zelfs in strijd met art. 40 van het Burgerlijk Wetboek (boek 3).
Eshuis, die in de hand is genomen door een groep belanghebbenden, neemt het huidige college van B&W kwalijk dat het geen opening van zaken geeft over eerder gemaakte afspraken inzake herontwikkeling van winkelcentrum De Gors en waarom Sjoers dat plan terzijde schoof voor het latere plan aan de Soeteman.
Volgens Eshuis ging de wethouder zelfs zeer  ver door geen enkel antecedentenonderzoek te doen naar de projectontwikkelaar Multi Vastgoed met wie hij de overeenkomst tekende. Even Googelen op die naam levert volgens het gepubliceerde bericht van Eshuis een verbijsterend resultaat op inzake vastgoedfraude.

Lees ook: 'De teloorgang van een winkelcentrum'

Archief
Terug naar vorige pagina