Politiek nieuws


Plaatsing  
 
21-10-2011  

Almelo start nieuwe werving omnibuspanel

 

ALMELO - Vorige week heeft een aantal willekeurig geselecteerde Almeloërs een brief gekregen waarin de Gemeente Almelo hen vraagt om lid te worden van het gemeentelijk omnibuspanel.

Ieder jaar hield de Gemeente een onderzoek via een omnibusenquête en via een internetpanel.
Vorig jaar is dat veranderd: er is nu één digitaal omnibuspanel. De leden van dit omnibuspanel krijgen enkele keren per jaar via internet een vragenlijst voorgelegd.

Voor de verdere uitbouw van het omnibuspanel zijn meer deelnemers welkom. Daarom heeft de Gemeente een uitnodiging verzonden aan een groot aantal inwoners met de vraag lid te worden van het omnibuspanel. Hebt u geen brief ontvangen, maar wilt u wel graag lid worden van het omnibuspanel, dan kunt u een mailtje sturen aan omnibuspanel@almelo.nl. Iedereen die zich daar nieuw aanmeldt krijgt vervolgens een e-mail terug met een uitnodiging voor een vragenlijst. Momenteel is dat een enquête die gaat over groenvoorzieningen en de gemeentegids. Verder vult men ook een aanmeldvragenlijst in met persoons- en achtergrondgegevens. De gegevens worden vertrouwelijk verwerkt en uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden gebruikt. Voor het doen van onderzoek is voor de medewerkers van de Gemeente Almelo de gedragscode voor statistiek en onderzoek van kracht.

Als u niet over internet beschikt, maar u wilt wel graag mee doen, dan kunt u zich telefonisch aanmelden via (0546) 54 11 82.

Archief
Terug naar vorige pagina