Persberichten
Persberichten graag sturen als Wordbestand aan: redactie@almelonieuws.nl
Meegeleverde foto's als bijlage meesturen a.u.b.


Plaatsing  
 
21-04-2019  

Open Huis bij AutoHaarhuis Almelo


Hans en Gerard Haarhuis, trotse winnaars van 'Onafhankelijk Bovag Autobedrijf van het jaar 2018/2019'.
 

Wat ooit begon in 1961 aan de Dorpsstraat in Geesteren met een handelsvoorraad voor de deur van 2 auto’s, is anno 2019 uitgegroeid naar twee moderne autobedrijven die vanuit Geesteren en Almelo de Twentse markt bestrijkt.
Toen was het vader Gerrit Haarhuis die vanuit de woning startte met een werkplaats aan huis. Vanaf 1990 werd zoon Gerard eigenaar en algemeen directeur en twee jaar later stapte ook Gerard’s broer Hans in het bloeiende autobedrijf dat groter en groter werd in de handel van jonge en betrouwbare occasions.   Inmiddels was AutoHaarhuis al wel verhuist naar de Vriezenveenseweg waar in 1996 een grootscheepse nieuwbouw ontstond gevolgd door een uitbreiding en metamorfose van de werkplaats in 2010.

Op moderne leest geschoeid timmerde AutoHaarhuis aan de weg qua autohandel, service en onderhoud, reparatie en schadeherstel, maar ook de verhuur van lichte bedrijfsauto’s en de introductie van alle vormen van autolease zoals private lease, financial lease, shortlease en operational lease.

Elektrisch
Inmiddels beleefde ook de elektrisch aangedreven auto al een tijdje haar entree bij AutoHaarhuis. Medewerkers werden en worden geschoold in de nieuwste techniek, de benodigde apparatuur werd aangeschaft, want de moderne auto - zowel elektrisch dan brandstofaangedreven - brengt u niet alleen van A naar B, maar doet dat ook met behulp van de nodige boordcomputers en dat vergt voortdurend nieuwe kennis.  

Dit jaar wordt bij AutoHaarhuis ook de e.GO Stadsauto geïntroduceerd onder het motto Share2use.    Het nieuwe carsharing-concept van Haarhuis Electric wordt momenteel uitgerold in Twente. Electrische auto’s waarover u 24/7 kunt beschikken. Reserveren en activeren via de app en rijden maar …
AutoHaarhuis kan u er alles over vertellen!!!

Bijvoorbeeld op Tweede Paasdag wanneer AutoHaarhuis Almelo Open Huis houdt in de nieuwe vestiging Twentepoort West 9 vlak bij de op-afrit naar de A35 en waar natuurlijk ook nog jonge kwalitatieve en aantrekkelijk geprijsde auto’s van alle merken met alle brandstofsoorten worden aangeboden.

Archief
Terug naar vorige pagina