Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
05-10-2011  

Rabobank Noord Twente praatte leden bij

 

ALMELO, Rabobank Noord Twente praatte op maandag 3 oktober haar leden bij tijdens de Afdelingsvergadering voor de afdeling Almelo in het stadion van Heracles. Na een toelichting op de financiële situatie van de bank vervolgde een muzikaal intermezzo het programma.

De jaarcijfers van 2010 werden gepresenteerd door directievoorzitter Erik Jutstra. In 2010, het eerste volledige jaar na de fusie, heeft Rabobank Noord Twente wederom een mooi financieel resultaat geboekt. De nettowinst van de bank kwam uit op een bedrag van € 13,2 miljoen. Een prachtig resultaat dat hard nodig is voor gezonde financiële verhoudingen en dus voor de continuïteit van de dienstverlening van Rabobank Noord Twente.

Nadat de belangstellende leden vragen konden stellen aan het bestuur van de bank, betraden vier muzikale talenten het podium. Een pianist, een harpiste, een violist en een panfluitist verzorgden het programma na de pauze. De jonge, muzikale talenten lieten het publiek genieten van een klassiek en muzikaal hoogstandje dat met veel enthousiasme ontvangen werd. Al met al een succesvolle avond waarin de Rabobank opnieuw haar coöperatieve gedachtegoed tot uiting liet komen.

Archief
Terug naar vorige pagina