Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
28-03-2011  

Kimberly Thorne restaurantgastvrouw 2011

 

ROTTERDAM/ALMELO/ENSCHEDE – De 21-jarige Kimberly Thorne uit Enschede is tijdens de Skills Masters in Rotterdam gekozen tot restaurantgastvrouw van het jaar. De studente volgt de opleiding horecamanager/ondernemer aan het ROC van Twente in Almelo.
Momenteel werkt zij een stage af bij restaurant Ivy in Rotterdam.
De jury van de Stichting Vakonderwijs Horeca (SVH) die de examens afnam, is lovend over Kimberly Thorne: . “Uitzonderlijke goede voorbereiding, natuurlijke uitstraling, zeer vakkundig en een warme deken voor gasten.” Kimberly werd de beste uit 20 finalisten.
Het is het derde achtereenvolgende jaar dat een student van de horecaopleiding van het ROC van Twente in Almelo beslag legt op een eerste plaats tijdens dit NK-SVH tijdens de Skills Masters. In 2010 stonden er zelfs drie studenten van de school op het podium. Maureen in het Veld, Amanda Rixtum en Nelson Tanate waren eveneens geplaatst voor de finale.

Wesley Weinreder uit Enschede werd tijdens de Skills Masters tweede bij het schilderen. Hij volgt een opleiding aan de Schilderschool in Hengelo.

Alle resultaten
 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina