Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
08-03-2011  

Zoek uw carrière in het Emsland

 

LINGEN (D) – Voor de vierde keer in successie legt op 14 en 15 mei a.s. de ‘Jobtour Duitsland’ aan in de Emslandhallen in het vlakbij over de grens gelegen Lingen. Twee dagen van informatie en contact tussen bedrijfsleven en carrièrezoekers die niet bang zijn om ook grensoverschrijdend hun pad te vinden.

Bedrijven als Krone, het windenergieconcern Enercon, BP of de stad Lingen presenteren zich als potentiële werkgever voor gekwalificeerde werkzoekenden. Ook diverse onderwijsinstituten als de Hogeschool Osnabrück, de Media Academie of de Kunstschool Wandsbek hebben reeds toegezegd om u te informeren op het pad van uw carrière die mogelijk in het Duitse deel van de Euregio zal kunnen liggen. De entree is overigens vrij.

‘Jobtour Duitsland’ richt zich op afstuderenden in alle vakrichtingen, jonge professionals, 50plussers, starters op de arbeidsmarkt en herintreders. De beurs biedt u dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur de mogelijkheid om contacten te leggen en geeft veel informatie over uw werkkansen en er zijn tal van prospecten beschikbaar.
Ook Nederlandse bedrijven of instanties kunnen zich aanmelden voor deelname. Meer informatie via: 0949(0)541/440450 of via: www.jobmessen.de

Archief
Terug naar vorige pagina