Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
13-12-2010  

Wibe Verboom´s weblog in TC Tubantia

 

TWENTERAND – De Vriezenvener Wibe Verboom is een kleurrijk man, die in de gemeenteraad zat voor VVD/Lokaal Liberaal Twenterand en er een visie op na hield wars van alle partijpolitieke belangen. Wellicht daarom een moeilijk man om mee te werken en via Trots op Nederland probeerde hij in maart jl. alsnog in de gemeenteraad te komen. Dat lukte niet, maar Wibe is er de man niet naar om dan verder maar zijn mond dicht te houden.

Onlangs presenteerde hij zijn eigen weblog om zijn mening over allerlei gemeentelijke zaken te kunnen blijven spuien. TC Tubantia besteedde daar aandacht aan en plakte er een foto bij van de Vlaamse actrice Hanna Verboom, weliswaar geboren in Vilvoorde maar opgegroeid in Kenia, Oeganda en Sudan. In 2010 speelt ze een rol in de film Me & Mr Jones over een undercoverjournalist die onderzoek doet naar de verdwijning van Natalee Holloway en daarvoor in diverse films en TV- series. Toch heeft Hanna alleen maar de achternaam gemeen met het voormalige raadslid Wibe en zijn er voor zover bekend ook geen bloedbanden.

<< Dat e.e.a. schijnbaar misging op de burelen van TC Tubantia, was ook Albert J. Hendriksen – techneut en allesdoener bij Radio Almelo – opgevallen. Albert J. stuurde een mailtje naar de regionale media om van deze toch erg zichtbare ‘blunder’ kond te doen. Wij plakten er maar een echte foto van Wibe Verboom op om u het echte verschil tussen Wibe en Hanna te laten zien.
Voor de ‘schrijfsels’ van Wibe, moet u toch echt naar zijn eigen weblog.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina