Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
28-10-2010  

ZGT ziekenhuizen scholen bij via MCtv

 

ALMELO/HENGELO – De ZGT ziekenhuizen in Almelo en Hengelo scholen hun medisch personeel bij via MCtv een online uitzending via internet, waarbij vragen gesteld kunnen worden tijdens de uitzending via email.
Onderwerp van de uitzending via internet op 1 november a.s. is het risico bij gebruik van medische apparatuur. Deskundigen gaan tijdens de uitzending met elkaar in debat en geven antwoorden op gestelde vragen.
Sinds de brand in de operatiekamer in 2006 is veiligheid van medische apparatuur een groot issue geworden bij de ZGT ziekenhuizen en niet zonder resultaat. De ZGT ziekenhuizen werden onlangs door Elsevier uitgeroepen tot een der beste ziekenhuizen in het land betreffende de aandacht voor veiligheid.

Voor medisch specialisten en verpleegkundigen geldt de uitzending als geaccrediteerde nascholing. Andere geïnteresseerden zijn echter ook van harte welkom om de uitzending te bekijken!

U kunt zich aanmelden via www.medischcontact.tv  Hier vindt u ook meer informatie over de uitzending en verwijzingen naar relevante artikelen en links. Op de dag van de uitzending ontvangt u een e-mail met een directe link naar de uitzending. Live inschakelen kan ook (dit is mogelijk zonder in te loggen).

Zet op 1 november om 20.30 uur uw computer aan en doe mee met de gratis interactieve uitzending over veiligheid van medische apparatuur.  
 

Archief
Terug naar vorige pagina