Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
26-10-2010  

Kampkuiper maakt doorstart in Harbrinkhoek

 

HARBRINKHOEK - Een nieuwe naam, maar toch vertrouwd: de naam Kampkuiper Bistro Party & Catering is terug in Harbrinkhoek. Terug van nooit weggeweest, want de naamswijziging markeert de doorstart van koetshuis De Noordergraaf. Met een nieuwe huisstijl en een nieuwe website wordt dit totaalconcept in de Twentse horeca geïntroduceerd.

De familie Kampkuiper startte in 1912 met een restaurant aan de rand van Harbrinkhoek. Vanwege uitbreiding van het dorp vond in 2007 een verhuizing plaats naar de huidige locatie, opnieuw aan de rand van het dorp. Voorwaarde was dat het gehele terrein van twee hectare geëxploiteerd zou worden. De familie Kampkuiper ontwikkelde daarom het plan voor een zorghotel naast het horecabedrijf. Na een periode van onderzoek kon eind 2008 het licht op groen, toen de crisis roet in het eten gooide. De belangrijkste investeerder trok zich terug en een faillissement bleek onafwendbaar.

Gerard Kampkuiper: “De reden voor het faillissement lag buiten ons horeca-werk. De omzet van het koetshuis groeide nog ieder jaar en onze agenda was en is nog steeds goed gevuld. Daarom gaan we terug naar onze basis, zoals we het al bijna honderd jaar doen. Onder een vertrouwde naam, waar de mensen een idee en een gevoel bij hebben. In een prachtig, toegankelijk pand maken we het onze gasten naar de zin, of het nu gaat om een bruiloft, een zakendiner of gewoon een kop koffie op het terras.” De menukaart werd aangepast en biedt nu voor ieder wat wils: “Een uitgebreid diner of alleen een lekkere portie spareribs, we kunnen het allemaal aanbieden. Onze service en gastvrijheid blijven onveranderd.”

Ondertussen wordt de familietraditie voortgezet. De nieuwe generatie staat te trappelen om het roer over te nemen, vertelt Kampkuiper: “Mijn zoon Philip heeft zijn diploma van de hogere hotelschool op zak en neemt de dagelijkse leiding op zich. Zelf zal ik hem op de achtergrond ondersteunen.”

Voor de komende periode zijn er tal van acties ontwikkeld om het publiek kennis te laten maken met de nieuwe formule. Ook voor de toekomst zijn er volop plannen, waaronder een attractie voor kinderen en een uitbreiding van de catering op locatie, zowel zakelijk als particulier.

Een compleet overzicht van alle diensten, arrangementen en natuurlijk de menukaart is te vinden op
www.kampkuiper.nl

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina