Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
09-09-2010  

Vredehof genomineerd voor Funeral Award

 

Naast de bestaande samenwerkingsvormen zoals Revitum en Declamo is de laatste uitbreiding, de Nu voor Later Card hier een perfecte aanvulling op. In het bezit van een Nu voor Later Card ontneemt de kaarthouder de nabestaanden veel onnodige toekomstige zorgen. De kaarthouder krijgt de beschikking over een codicil/wilsbeschikking waardoor de nabestaanden volledig op de hoogte zijn van de wensen ten aanzien van de eigen uitvaart. Bovendien profiteren de nabestaanden van interessante kortingen die van pas komen na het overlijden, zoals korting op de uitvaart, professionele sprekers, muziek en natuursteen. Maar ook tijdens het leven geniet de kaarthouder al van interessante kortingen en privileges. Denk hierbij aan unieke voordelen bij o.a. theaters, concerten, restaurants, lezingen en musea. De Nu voor Later Card geeft rust, om te genieten van de waardevolle momenten in het leven.
De Funeral Awards, ook wel de Oscars uit de uitvaartbranche genoemd, worden voor de 12e keer uitgereikt aan bedrijven, organisaties of overheden die zich onderscheiden op het gebied van vernieuwing in de uitvaartbranche in Nederland, Belgie en Duitsland. Op 23 oktober zal in Aarschot(B), tijdens het gala van de Internationale Funeral Award, de Funeral Award in de diverse categorieën worden uitgereikt. Hier worden dan ook de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt.
De nominatie op zich is al een mooie erkenning voor het uitgebreide dienstenpakket van Vredehof en met name voor de unieke service die de Nu voor Later Card de kaarthouders biedt. Meer informatie over de Nu voor Later Card en de overige diensten van Vredehof vindt u op www.nuvoorlatercard.nl en www.vredehof.nl .
 

Archief
Terug naar vorige pagina