Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
25-05-2010  

CDA-2e Kamerlid Omtzigt plakt posters in Almelo

 

ALMELO - CDA Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt uit Enschede is de campagne voor de 2de Kamerverkiezingen gestart met het plakken van een verkiezingsposter in diverse plaatsen in Twente. De verkiezingen voor de 2de kamer zijn op 9 juni. Zo kwam hij afgelopen zaterdagmorgen ook in Almelo, zijn oude woonplaats.

Omtzigt zit al 7 jaar in de 2de kamer en heeft in die periode veel betekend voor Twente. Zo heeft hij er bijvoorbeeld voor gezorgd dat er een wetswijziging is aangenomen waardoor er bij het Roessingh in Enschede een pijnbestrijdingscentrum is geopend. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat de regering extra geld beschikbaar heeft gesteld voor de FBK games in Hengelo. Een Tukker in de 2de kamer kan de belangen van Twente in Den Haag vertegenwoordigen. Pieter Omtzigt bewijst dit al jaren. Pieter Omtzigt staat op plaats 29 van de CDA lijst.
Omtzigt: “Juist nu er moeilijke keuzes te maken zijn, is het belangrijk om een goede regionale vertegenwoordiger in de Kamer te hebben. Ik reken dan ook op steun uit Almelo en hoop dat velen me weten te vinden op plaats 29 op het stembiljet ".

< Pieter plakt zijn te grote poster vlakbij het Waterschapsgebouw voor de fotoshoot even over de foto van partijleider Jan Peter Balkenende
 

Archief
Terug naar vorige pagina