Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
17-05-2010  

Lancering peilplatform Felix de Kat

 

"Grass Roots"- spelen ook hier een grote rol want net als Stichting Burger is Felixdekat.NL een initiatief van onderop, van burgers en vóór burgers. Bij Felix vindt u de ‘grass roots’ die velen zoeken. Bij Felix bent u op de juiste plek voor peilingen gebaseerd op de inbreng vanuit een breed publiek. Ook verricht Felix onderzoek met gedegen en gerichte feedback. Handig bij verkiezingen, actualiteiten of andere ontwikkelingen.
Groot en Klein- daar letten we op, want Felix let ook op de kleintjes en gaat niet voor de grote, nationale peilingen alleen. Want het is immers ook van belang dat u als media lokaal, in de buurt, in de wijk of in de gemeente weet wat er leeft en op de hoogte blijft. Felix biedt met haar website een platform waarbij gebruikers zelfstandig aan de slag kunnen. En met uw steun verwerven wij een plek naast andere initiatieven.

Burgers- kunnen meedoen, en dat is eenvoudig, simpel en gratis. Burgers kunnen zichzelf registreren via de website. Vervolgens is het mogelijk om te reageren en kennisnemen van de vraagstellingen en stand van zaken op elk niveau in Nederland. Daarvoor zijn veel burgers nodig die participeren. Na registratie ontvangen de deelnemers periodiek, meestal wekelijks, een e-mailbericht met daarin een actuele peiling en de mogelijkheid om te stemmen en te reageren op stellingen. Alle uitslagen worden vervolgens beschikbaar gesteld via www.felixdekat.nl .

9 juni 2010 - komt snel naderbij en ook Felix werd tijdens het maken van de website en de achterliggende technieken verrast door de val van het kabinet Balkenende IV. Toch vindt Felix het van belang om de komende weken de burgers van Nederland al de mogelijkheid te bieden om voorafgaand aan de Tweede Kamerverkiezingen deel te nemen aan enkele peilingen.

Felix de kat vraagt uw hulp - bij deze lancering dus geef ruchtbaarheid aan het bestaan van www.felixdekat.nl  waarmee u meehelpt aan meer kattenvrienden en een spinnende website. Hartelijk dank!


 

Archief
Terug naar vorige pagina