Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
22-02-2010  

Debatten en verkiezingsavond in Wierden

 

Debatten op 23 en 25 februari en 2 maart
Er zijn drie debatten tussen de vijf politieke partijen. Deze debatbijeenkomsten worden georganiseerd door Regio FM in samenwerking met de gemeente Wierden.
• Dinsdag 23 februari. Deze debatbijeenkomst is in Zalencentrum De Kröl in Enter. Onderwerpen: het gevoel van Enter, verwachtingen sportclubs, jeugd- en jongerenwerk en de zorg. Vanaf 21.00 – 22.00 uur is het debat. Regio FM maakt tv-opnames die op woensdag 24 februari uitgezonden worden.
• Donderdag 25 februari. Deze debatbijeenkomst is in Zalencentrum ’t Anker in Wierden. Onderwerpen: bedrijventerreinen en kantoorlocaties, aanpak economische crisis, aanbestedings- en inkoopbeleid, grote projecten. Het debat begint om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Regio FM maakt tv-opnamen die op vrijdag 26 maart worden uitgezonden.
• Dinsdag 2 maart. Dit lijsstrekkersdebat is bij restaurant De IJzeren Pot in Wierden. Dit debat begint om 18.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Het debat wordt live uitgezonden op Regio FM. Onderwerpen: de bezuinigingen, communicatie, waar gaat het op 3 maart om en mogelijke coalities voor het college van b&w.

3 maart. Verkiezingsavond vanaf 21.00 uur
Als de stemhokjes gesloten zijn, begint in gemeentehuis in Wierden de verkiezingsavond. Op woensdag 3 maart is iedereen vanaf 21.00 uur van harte welkom in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Wierden (ingang vijverkant).

Vertegenwoordigers van alle politieke partijen zijn hier aanwezig. Zodra er uitslagen binnen zijn, maakt burgemeester Kristen deze hier bekend. Omdat iedereen ‘met het potlood’ moet stemmen, verwachten we de einduitslag pas na middernacht. Hoe dan ook belooft het een gezellige en spannende avond te worden.
 

Archief
Terug naar vorige pagina