Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
12-12-2009  

Twee doden en tien gewonden in het verkeer

 

HAAKSBERGEN - Een 18-jarige jongeman uit Haaksbergen is in de nacht van vrijdag op zaterdag verongelukt op de Hasseltweg in Haaksbergen. Het slachtoffer zat met vier andere jongeren in de laadbak van een auto. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. Vier inzittenden raakten gewond. Volgens de politie is er geen alcohol in het spel.
DALMSHOLTE - Op de Deventerweg in Dalmsholte is een passagiere om het leven gekomen bij een botsing tegen een boom. De bestuurder moets door de brandweer uit het autowrak worden bevrijd en is per ambulance naar het ziekenhuis in Deventer gebracht.
GOOR - Op de Kleidijk tussen Goor en Diepenheim werd een man uit zijn auto geslingerd nadat hij tegen een boom reed. Hij raakte met zijn been bekneld onder het wrak en moest uit zijn hachelijke positie in de sloot worden bevrijd. De man is zwaargewond aan zijn been naar het ziekenhuis in Hengelo gebracht.
ONNA - In Onna zijn vrijdagavond drie gewonden gevallen bij een eenzijdig ongeluk. Een auto met drie inzittenden uit Steenwijkerwold en Tuk kwam op zijn kop in de sloot langs de burgemeester Slompweg terecht. Alle drie werden gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.
DENEKAMP - In Denekamp, op de Veldkampsweg, werd vanmiddag een 20-jarige fietster geschept door een auto terwijl zij haar hond aan de lijn meevoerde. De Duitse automobiliste zag beiden over het hoofd waardoor zij beiden onder de auto vast kwamen te zitten. De fietster werd door de brandweer bevrijd en per traumahelikopter naar het ziekenhuis afgevoerd. De hond heeft het ongeval niet overleefd.

Archief
Terug naar vorige pagina