Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
18-09-2009  

Van Keulen predikt revolutie in Nijverdal (upd)

 

NIJVERDAL – Ondernemer van Keulen predikt de revolutie in de gemeente Hellendoorn als niet voor vanmiddag 17.00 uur het plan om de enige toegangsweg vanuit het centrum van Nijverdal naar bedrijvenpark ’t Lochter te sluiten, van tafel is. Dat heeft hij het Hellendoornse college van B&W laten weten.
Wanneer het college van B&W geen gehoor geeft aan die eis, laat hij zaterdagmiddag 70 vrachtwagens van het bedrijf een uur lang rondjes rijden door het centrum van Nijverdal om het doorgaande verkeer geheel onmogelijk te maken. Nijverdal heeft al te kampen met verkeersstremmingen door de aanleg van een verdiepte doorgaande weg langs het station.
Van Keulen die een der grootste werkgevers is in de gemeente Helldendoorn is woedend op het gemeentebestuur.
Van Keulen produceert o.a. winkelinterieurs voor binnen- en buitenland en mobielbouw voor campings, jachthavens en units voor de bouw.

TC Tubantia meldt op de website dat het Hellendoornse college ondernemer van Keulen heeft uitgenodigd om de voorgenomen verkeersafsluiting van de van de Bergsweg te bespreken. Van Keulen heeft de uitnodiging aanvaard en laat de vrachtwagen stil staan. Hij blijft absoluut tegen de afsluiting.

Archief
Terug naar vorige pagina