Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
27-04-2009  

Plussen en minnen in de werkgelegenheid


Cetra: Alu-onderdelen voor o.a. Audi, Mercedes en VW
 

ALMELO - Het op 9 april failliet verklaarde metaalbedrijf Moddejonge Metaal in Almelo maakt een doorstart. Dat maakte curator E. Kolkman uit Wierden bekend. Voor vier van de acht personeelsleden betekent dat het behoud van hun baan. Frewo Metaal eveneens in Almelo neemt Moddejonge over.

HARDENBERG - Metaalbedrijf Cetra in Hardenberg is ook in de problemen en heeft faillissement aangevraagd. Voor de 75 personeelsleden een onzekere tiijd. Zij worden woensdag geïnformeerd door de curator. In december jl. kondigde Cetra ook al ontslag aan voor 30 personeelsleden. Toen was directeur Brocx al sceptisch over de toekomst van Cetra dat voornamelijk als toeleverancier van halffabrikaten werkt. Brocx nam het bedrijf in 2005 over.

In Hardenberg is verder woonarkbouwer Van de Water failliet verklaard. De 17 medewerkers is ontslag aangezegd. Er wordt niet meer gewerkt aan de woonarken die nog niet klaar zijn. Van de Water is onderdeel van de Van Olst Groep. 

DEVENTER - Electronicafabrikant Bosch, ondermeer elektrisch gereedschap, opent per 1 mei a.s. een callcenter in Deventer. Er komen 74 mensen te werken. Het callcenter komt aan de Smedenstraat.

Archief
Terug naar vorige pagina