Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
03-05-2019  

Met KLM 'gratis' per bus van en naar Schiphol


© KLM
 

REGIO – Per trein kon u al rechtstreeks vanuit Twente naar Schiphol, maar KLM gaat de service voor vliegreizigers uitbreiden met een Twente-Schiphol Shuttle.  “Het idee achter de busdienst is dat we mensen ophalen uit de regio en hen, op vertoon van hun KLM-ticket, gratis naar de hub op Schiphol brengen. De reiziger bespaart zo op brandstof, parkeren of een treinkaartje”, aldus KLM-woordvoerder Van Zijl.

Het wordt na de shuttles vanuit Maastricht naar Schiphol en vanuit Nijmegen via Arnhem naar Schiphol de derde KLM-busverbinding vanuit het land naar de luchthaven.  “Nu al vervoeren wij jaarlijks 30.000 reizigers van en naar Schiphol en wij zien ook potentie in het oosten van het land”, zo Van Zijl.
Met vertoon van hun KLM-ticket (bijvoorbeeld Enschede-Shanghai) waarop de bus-reservering wordt aangetekend, kunnen reizigers gratis gebruik maken van de in KLM-aankleding herkenbare op biodiesel rijdende shuttle. Aan boord is gratis WiFi en koffie/thee. Vertrek vanaf 1 juli a.s. vanuit Enschede  04.30 en 12.30 uur met tussenstops in Hengelo en Apeldoorn. In sommige gevallen moet wel een toeslag worden betaald.
KLM-contractvervoerder Munckhof gaat ook ‘shuttelen’ vanuit Venlo. Een shuttle vanaf Groningen is nog in overweging.

Archief
Terug naar vorige pagina