Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
16-11-2018  

Gijs Westerbeek Beste Twentse Ondernemer

 

ENSCHEDE - Gijs Westerbeek is vanavond verkozen tot Twentse Ondernemer 2018. De jury oordeel dat Gijs, CEO bij Adwise – Your Digital Brain, een ‘visitekaartje is voor het Twentse ondernemerschap’.
In de finale nam Gijs het op tegen Joop van Keulen van Van Keulen Interieurbouw, Gerard Olde Olthof van Vtel telecom én Ewald en Gert Huzink van Riwald Recycling in Almelo en Velsen.

CEO bij een leading digital agency
Gijs Westerbeek, afkomstig uit de bouwmanagementhoek verlegde hij zijn focus op de ondoorgrondelijke wereld van zoekmachineoptimalisatie en online marketing. Een goede keuze waarbij hij zijn talent om mensen in hun kracht te zetten kon manifesteren. Inmiddels is Adwise met negentig professionals een leading digital agency dat door Google wordt geprezen. Een blinkend hoofdkantoor in Almelo is tevens de uitvalsbasis voor internationale groei. Zelfmanagende teams maken dat Westerbeek zijn blik kan verleggen en nieuwe goals kan nastreven. Impact hebben, daar gaat het om bij Gijs Westerbeek.
Bekendmaking
De bekendmaking vond plaats tijdens TOM’s Business Blow Out, het business-event dat dit jaar voor de derde keer in de Grolsch Veste plaatsvond op initiatief van uitgeverij Van Deinse Media en meerdere partners.

Archief
Terug naar vorige pagina