Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
25-10-2008  

Moordslachtoffer was docente bij Carmellyceum

 

OLDENZAAL - De 47 jarige docente die vrijdagavond levenloos werd aangetroffen in een woning aan de Hengelosestraat te Oldenzaal, blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Ze bleek al meerdere dagen dood te zijn. Dat is de definitieve conclusie uit het forensisch onderzoek in het gerechtslaboratorium te Rijswijk. Het Politiekorps Twente heeft een grootschalig opsporingsteam (TGO) bestaande uit 25 specialisten opgetuigd. 

Een familielid van de bewoonster van de Hengelosestraat kwam vrijdagavond aan het politiebureau in Oldenzaal. Het familielid maakte zich ongerust omdat ze geen contact kon krijgen met de bewoonster. De politie is samen met haar naar de woning gegaan en troffen daar het levenloze lichaam van de vrouw aan. 
Het TGO is een uitgebreid buurtonderzoek gestart. De politie verzoekt burgers die informatie hebben over de bewoonster of bijzonderheden hebben waargenomen bij de woning of in de omgeving contact op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 en dit mag ook anoniem via Bel Misdaad: 0800-7000.

Lees ook het verhaal van Alphons Weierink in TC Tubantia.

Archief
Terug naar vorige pagina