Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
10-02-2017  

Erecertificaat personeelsbeleid ZGT-ziekenhuizen

 

ANTWERPEN – De directie van de ZGT-ziekenhuizen in Almelo en Hengelo heeft exclusieve certificering Top Employers Cure & Care 2017 ontvangen. Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent wereldwijd toonaangevende werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. De uitreiking vond donderdag plaats in Antwerpen.
 
Dit jaar zijn 65 unieke Top Employers gecertificeerd, 11 daarvan zijn zorginstellingen in het cure & care programma, waarvan ZGT er dus één is. “ZGT is ontzettend trots dat de organisatie dit jaar opnieuw het certificaat heeft behaald. Het toont aan dat wij nog steeds voor optimale werkomstandigheden zorgen en dat onze werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen”, aldus Arjan Miltenburg, manager P&O bij ZGT.
 
De certificaten worden toegekend aan de beste werkgevers ter wereld die voor hun personeelsbeleid de hoogste normen toepassen. Om voor certificering in aanmerking te komen moet een uitgebreid onderzoeksproces worden doorlopen. Daarbij worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen waardoor de validiteit is gewaarborgd.
 
ZGT is beoordeeld op diverse criteria zoals leiderschapsontwikkeling, personeelsintroductie, talentstrategie, managementprestaties en cultuur in de organisatie. Uit het onderzoeksrapport is gebleken dat ZGT uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en op Human Resources-gebied naar voren komt als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren.
 
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.top-employers.com

Archief
Terug naar vorige pagina