Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
28-04-2016  

Ter Steege neemt De Vree en Sliepen Tiel over

 

RIJSSEN – De Ter Steege Groep in Rijssen heeft het bijna 127-jarige aannemersbedrijf De Vree en Sliepen B.V. uit Tiel overgenomen. Het bouw- en utiliteitsbedrijf in Tiel telt 49 personeelsleden en maakte de laatste jaren een omzet van 20 miljoen euro. De directieleden Ted van der Netten van Stigt en Peter Dikker blijven bij De Vree en Sliepen in functie. Met de overname in Tiel wil de Ter Steege Groep het werkgebied voor de divisie vastgoed in Nederland te versterken.

Tot het uit 1911 stammende bouwconcern Ter Steege behoren o.a. de zelfstandig werkende bedrijven Ter Steege Bouw met vestigingen in Rijssen, Apeldoorn en Hardenberg, Ter Steege Vastgoed & Projecten, De Vree & Sliepen B.V. te Tiel, de industriële poot Reginox (RVS) in Rijssen en de handelspoot met vestigingen van Gamma Bouwmarkten in Rijssen en Hellendoorn en  Bouwmaat bouwmarkten (of deelnemingen) in Rijssen, Enschede, Ede, Spijkenisse, Groningen, Hilversum, Gouda, Leeuwarden, Den Haag, Zwolle, Delft en Huizen.
In totaal telt de Ter Steege Groep bijna 600 personeelsleden en het concern maakte de laatse jaren zo’n 125 miljoen euro omzet.

De directie van de Ter Steege Groep wordt gevormd door algemeen directeur Hans ter Steege en de directeuren Herman ter Avest en Johan Jansen. Commissaris is Arend Jan ter Steege.

Archief
Terug naar vorige pagina