Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
21-04-2016  

Aveco de Bondt opent nieuw kantoor in Holten

 

RIJSSEN/HOLTEN – Ingenieursbureau Aveco de Bondt heeft vandaag haar nieuwe kantoor geopend in Holten. Eind vorig jaar verhuisde het bedrijf van Rijssen al naar Holten vanwege de sterke groei. ‘Het nieuwe kantoor is modern en transparant en biedt veel ruimte voor samenwerking en kennisuitwisseling. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn’, zegt vestigingsdirecteur Enrico Koenis.
De komst van het ingenieursbedrijf betekent ook een sterke impuls voor de lokale economie. Het voormalige OAD-pand aan de Burgemeester van der Borchstraat 2 in Holten is nu in gebruik door 120 van de 300 medewerkers van Aveco de Bondt. Hieronder valt ook Archiment, een ervaren bouwmanagementbureau dat werkt voor aansprekende retailers, waaronder Tesla en Apple.
De officiële opening werd bijgewoond door burgemeester Arco Hofland van de gemeente Rijssen/Holten en door Dik Wessels (topman Volker Wessels). Aveco de Bondt behoort tot het bedrijvenconglomeraat van de Rijssenaar.

Maakbare, duurzame oplossingen
Tijdens de opening is een bedrijfsfilm gelanceerd met als motto: “In je element - met Aveco de Bondt”. Algemeen directeur Gerald Paalman hierover: “Onze ambitie is heel simpel: we willen een prettige partij zijn om mee samen te werken én om voor te werken. Als onze specialisten in hun element zijn, leveren ze de beste prestaties voor onze opdrachtgevers. In onze bedrijfsfilm is er daarom niet alleen aandacht voor de mooie projecten waar we aan mogen werken. De focus ligt op de mensen met wie we samen werken aan maakbare en duurzame oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.”

Over Aveco de Bondt
Aveco de Bondt is een financieel solide, onafhankelijk ingenieursbedrijf. Actief in de bouw, infra, waterveiligheid, milieu en duurzaamheid. In  iedere fase van een project; van planvorming, ontwerp en engineering tot en met realisatie, beheer en onderhoud. Aveco de Bondt werkt voor Rijkswaterstaat, waterschappen, gemeenten en voor bouwondernemingen, ontwikkelaars en investeerders. Zo’n 300 specialisten werken met grote betrokkenheid en liefde voor hun vak aan maakbare, duurzame oplossingen. Dichtbij en samen met de opdrachtgever vanuit vestigingen in Holten, Amersfoort, Eindhoven en Breda. www.avecodebondt.nl


< Het nieuwe kantoor van Aveco de Bondt in Holten

Foto: Marlie Koggel

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina