Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
30-03-2016  

Werkzaamheden spoor Mariƫnberg - Coevorden

Snel- en stopbussen op zaterdag 2 en zondag 3 april
 

ZWOLLE - Aankomend weekend, zaterdag 2 en zondag 3 april, zijn er werkzaamheden op de Vechtdallijnen tussen Mariënberg en Coevorden. Hierdoor rijden er op dit deel van het traject geen treinen en worden snel- en stopbussen ingezet. Reizigers dienen rekening te houden met extra reistijd.

Fietsen en reizigers met een functiebeperking
Het is vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk om een fiets mee te nemen. Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen, wordt geadviseerd hun reis vooraf kenbaar te maken bij de klantenservice van Arriva via 0900-2022022 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.). Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.
 
Op de trajecten Zwolle – Mariënberg, Almelo - Mariënberg en tussen Coevorden en Emmen rijden treinen. Alleen op het deel van het traject waar de werkzaamheden plaatsvinden, worden bussen ingezet. De vertrektijden van de bussen zijn vooraf te raadplegen via de website vechtdallijnen.nl.
 
Inchecken
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig. Dit kan een eenmalige chipkaart of een OV-chipkaart zijn waarmee is ingecheckt op het betreffende treinstation. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations.

Archief
Terug naar vorige pagina