Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
14-09-2015  

Lesscher Installatietechniek neemt Oldenhave over

 

SAASVELD/BORCULO  – De begin september failliet verklaarde Oldenhave Installatiegroep uit Borculo is overgenomen door Lesscher Installatietechniek uit Saasveld. De overname betekent voor 32 van de 55 personeelsleden het behoud van een arbeidsplaats. Oldenhave had vestigingen in Borculo, Zutphen, Ulft en Losser. Het bedrijf dat ontstond in 1981, kwam in financiële problemen doordat de bank de geldkraan dicht draaide. Curator Jongerius van Bax Advocaten uit Doetinchem vond in Lesscher Installatietechniek uit Saasveld de overnamekandidaat.
Oldenhave blijft actief in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het projectteam van Oldenhave werkt nu vanuit de vestiging van Lesscher in Hengevelde en de service & onderhoudswerkzaamheden van Oldenhave Technisch Beheer worden vanuit de vestiging van Lesscher in Saasveld aangestuurd. Voor bestaande klanten van Oldenhave verandert er weinig. Van contactpersonen tot servicebussen en monteurs: alles blijft bij het vertrouwde.

<< De hoofdvestiging van Oldenhave in het Gelderse Borculo, en de nevenvestigingen in Ulft, Zutphen en Losser zijn gesloten. Oldenhave wordt aangestuurd vanuit de Lesscher vestigingen in Saasveld en Hengevelde.

Archief
Terug naar vorige pagina