Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
15-01-2015  

Aveleijn zoekt talenten voor Got Talent Show!!

 

BORNE - De zorgstichting Aveleijn is op zoek naar mensen met een beperking met toch een bijzonder talent. Kun je bijvoorbeeld goed zingen, dansen, playbacken of gitaarspelen? Meld je dan aan om auditie te doen voor Aveleijn`s Got Talent .

De talentenshow is na negen jaar uitgegroeid tot een regionaal evenement. Vorig jaar hebben er maar liefst zeventig mensen met een verstandelijke beperking auditie gedaan.
Na de audities volgen er voorrondes, twee halve finales en uiteindelijk de grote finale op zondag 31 mei. De auditanten worden ingedeeld in drie niveaus, wat tijdens de grote finale uiteindelijk resulteert in 3 winnaars per niveau, verdeeld over plaats één, twee en drie. Alle 9 winnaars mogen optreden op het Muziekfestijn op zaterdag 26 september in het Wilminktheater in Enschede.

De talentenshow wordt ondersteund door honderd vrijwilligers en een professionele jury. Ook de NTR is van de partij om mensen te scouten voor het programma “ Knoop Gala”.
In 2014 heeft Manfred Koller, lid van de Aveleijn band Flying Birds, meegedaan aan dit prachtige programma.

Aanmelden voor de audities
Aanmelden kan via de website van Aveleijn Bureau Evenementen: www.aveleijn.nl/evenementenkalender of telefonisch op 074-245 10 80. Er zijn geen kosten aan verbonden. De audities vinden plaats in het Kulturshus in Borne op vrijdag 6 februari 2015. Het begint om 18.30 uur en eindigt rond 21.30 uur
 

Archief
Terug naar vorige pagina