Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
29-09-2008  

Maaltijden Carint Reggeland fors duurder

 

HENGELO - De Carint Reggeland Groep verhoogt per 1 oktober a.s. de maaltijden in haar zorginstellingen met bijna 35% van 5,95 euro naar 8,00 euro per maaltijd. De nieuwe prijzen gaan gelden voor uitwonende cliënten, familie en personeel dat gebruik maakt van de maaltijdservice. De maaltijden van de instelling worden betrokken van Food Connect BV te Almelo een volle dochter van de Carint Reggeland Groep. Carint Reggeland zegt dat de huidige prijs niet kostendekkend is en wil de financiële problemen die de instelling al kent, niet nog erger laten worden. De ouderenbonden in Twente zijn zeer verbolgen en vrezen dat cliënten met een laag bestedingspatroon in de problemen gaan komen. Zij willen dan ook met spoed in gesprek met het bestuur van de instelling over deze buitensporige prijsverhoging. 

Vreemd is ook, dat de door Carint Reggeland genoemde huidige prijs van 5,95 euro op de website van Food Connect niet gehaald wordt en bijna alle maaltijdprijzen nog onder de vijf euro vermeldt staan.  

Dit staat ook op de website van Carint Reggeland Groep: De Carint Reggeland Groep is een vitale, klantgerichte organisatie in Twente met ruim 10.000 medewerkers, alfahulpen en vrijwilligers. De omzet bedraagt 150 miljoen. De groep heeft een sterke regionale positie en werkt, zowel regionaal als landelijk, in ketenverband samen met andere organisaties.

 

Archief
Terug naar vorige pagina