Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
20-05-2014  

Crisisberaad ondernemers Zwolle om leegstand

 

ZWOLLE – De organisatie ONL voor Ondernemers Zwolle organiseert op donderdag 5 juni aanstaande om 19.00 uur een ondernemersbijeenkomst in het PEC Stadion in Zwolle. Tijdens deze bijeenkomst staat het onderwerp ‘de leegstand van winkelruimte in de regio Zwolle’ centraal en kunnen ondernemers kennismaken met de ondernemersorganisatie ONL voor Ondernemers.
Consumenten besteden als gevolg van de economische crisis en de opkomst van internetwinkels steeds minder bij de lokale winkeliers. Daarnaast hebben gemeentes de afgelopen jaren veel grond verkocht ter bevordering van winkelvorming en is er een overschot aan winkeloppervlakte ontstaan. De leegstand van winkelruimte in steden is daardoor sterk toegenomen. Hoe kunnen de negatieve gevolgen van winkelleegstand worden beperkt en welke rol kan de provincie daarin spelen?
ONL voor Ondernemers nodigt ondernemers uit de regio Zwolle uit om op donderdagavond 5 juni vanaf 19:00 uur mee te praten over dit onderwerp. Gratis aanmelden voor de bijeenkomst kan op www.onl.nl/ondernemerstour
 

Archief
Terug naar vorige pagina