Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
29-09-2013  

OAD Busbedrijf en SRC maken doorstart

 

HOLTEN - Curatoren Daniëls en Stekelenburg van het failliete OAD-concern hebben via een woordvoerder laten weten dat het OAD busbedrijf met alle bus-activiteiten een doorstart maakt. Directeur F. Schuitemaker en een investeringsmaatschappij nemen deze tak van OAD over. Volgens de woordvoerder zijn daarmee alle bus-activiteiten (inclusief busreizen) zeker gesteld. Bij het onderdeel werken ruim 200 mensen op meerdere locaties.

Ook doorstart SRC Cultuurvakanties
OAD-onderdeel SRC-Cultuurvakanties in Groningen is terug verkocht aan oprichter Wibo Anema. Bij SRC Cultuurvakanties werken 50 mensen. Anema verkocht SRC in 2002 aan de OAD-Groep.

Franchise kantoren Globe vallen buiten faillissement
Globe heeft een aantal franchise kantoren te weten Globe Reisburo Rolde, Globe Reisburo Borger, Globe Travel Team Oss, Globe Pelikaan Prinsenbeek, Globe Pelikaan Terheijden, Globe Pelikaan Zevenbergen, Globe Pelikaan Vlissingen. Deze kantoren vallen buiten het faillissement.

Omboeken van reizen
Geachte klant,
Vanaf heden, 27 september 2013, kunnen wij uw Oad-vakantie omboeken! Kom snel langs en wij zorgen ervoor dat u binnenkort zorgeloos op reis kan!
Heeft u geboekt bij een Globe Reisburo of op de website Oad.nl? Ook dan kunt u bij VakantieXperts terecht voor een snelle en eenvoudige afwikkeling.
VakantieXperts is door de SGR aangewezen om deze boekingen af te wikkelen.
Stap binnen bij één van onze
filialen of bel:0900 339 0 339.
Voor u als klant van Globe of Oad.nl geldt dat wij uw nieuwe reis eenvoudig opnieuw kunnen boeken. De betaling die u reeds heeft voldaan verrekenen wij met uw nieuwe reis. Van bijbetaling is slechts sprake indien u kiest voor een duurdere reis. Makkelijk en snel geregeld. Om dit te realiseren hebben wij de volgende informatie en documenten nodig:
* de boekingsbevestiging c.q. factuur van OAD, SRC of Globe
* de bewijzen van uw betaling (kopie dagafschrift of print van internetbankieren)
* E-tickets voor lijndienstvluchten, indien in uw bezit
* uw ID-kaart (zoals paspoort of rijbewijs).
Tot ziens! VakantieXperts, je leukste vakantie is ons werk!
www.sgr.nl

Archief
Terug naar vorige pagina