Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
17-03-2013  

Cliënten TSN Thuiszorg genieten op ‘ZorgDag´


Lekker shoppen met TSN Thuiszorg op de 'Dag van de Zorg'.
 

Mevrouw Companje (88) wilde graag een dagje toeren over de Holterberg met haar verpleegkundige. Ze reden een keer langs haar oude huis, stopten ergens om iets te drinken en daarna was mevrouw Kompanje helemaal tevreden.
Een andere medewerker ging met haar cliënt shoppen in de Intratuin en daarna naar de open dag van het ziekenhuis, en maakte een fotoboekje waar de cliënt nog lang van kan genieten.
Mevrouw Welker (74) was jarenlang lid van het Wierdens Vrouwenkoor, dat op 16 maart zijn 30-jarig jubileum vierde. Wegens gezondheidsproblemen moest ze haar lidmaatschap een paar maanden geleden opgeven, maar ze was dolgelukkig dat ze met haar vaste hulp naar het jubileumconcert kon gaan. Vergezeld door nog drie andere TSN-cliënten genoot ze van een prachtige muzikale avond.
“Als medewerkers hebben wij er net zo van genoten als onze cliënten”, vertelt Wiesnekker. “We hebben het allemaal op vrijwillige basis gedaan en het was mooi om te zien hoe onze cliënten van de extra aandacht genoten. Het gaat bij dit soort dingen echt niet om de vervulling van spectaculaire wensen, het hoeft niet veel te kosten. Met koffie en taart zijn we al een heel eind.”
Wiesnekker wil de actie graag volgend jaar op de Dag van de Zorg herhalen. “Dit is iets waar we onze cliënten echt een plezier mee doen. TSN wil proberen nog meer van onze cliënten een leuke dag te bezorgen. ” TSN Thuiszorg is een dochtermaatschappij van ASITO Almelo.

Archief
Terug naar vorige pagina