Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
19-02-2013  

Politie op zoek naar identiteit drenkeling (upd)

 

ENSCHEDE – De politie gist nog steeds naar de identiteit van de man die maandagochtend uit het Lonnekermeer tussen Hengelo en Enschede werd gehaald. De man ligt nog steeds in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.
Omdat de politie graag wil weten wie de man is, wordt nu naast het signalement ook een foto van de man en zijn fiets vrijgegeven.
Het gaat om een blanke man van ongeveer 60 jaar oud en zo'n 1,75m lang. Hij heeft een tenger postuur, kort grijzend haar en korte grijze snor en baard. Hij draagt een bril met een metaalkleurig montuur. De man droeg een blauw vest, een blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen. Verder had hij een grijs geblokte sjaal, zwarte handschoenen en een grijze wollen muts op. Ook droeg de man een metalen herenhorloge met een metalen schakelband. De fiets die bij de man is gevonden is een blauwe Gazelle herenfiets.

Mensen die de man of de fiets herkennen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844

Update:
De onbekende die uit het Lonnekermeer is gehaald en nog steeds in coma in het ziekenhuis ligt, is een 69-jarige Hengeloër. Na publicaties van de foto van de man meldde de familie zich bij de politie.

Archief
Terug naar vorige pagina