Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
15-11-2012  

TMZ en Locomotion beste werkgevers 2012


Bij TMZ is de Award met gejuich ontvangen (eigen foto TMZ)
 

ENSCHEDE - TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) uit Almelo en Locomotion uit Hengelo zijn de winnaars geworden van de Beste Werkgever Award Twente/Achterhoek 2012, een initiatief van Tc Tubantia en Newcom Research & Consultancy.
TMZ won als zorginstelling met vestigingen in meerdere Twentse steden en ruim 2000 medewerkers de Award in de non-profit sector. Locomotion troefde bij de commerciële bedrijven de concurrenten af. Het bedrijf ontwerpt software voor toepassingen in elektriciteits-omgevingen. De prijzen werden uitgereikt in CineStar te Enschede.
Voor TMZ betekent de Award een positieve impuls voor zorglocaties Het Meulenbelt en Het Noabershoes te Almelo. Voor voorzitter van de Raad van Bestuur Peter Weda is het een indicatie door te gaan met de ingeslagen weg: “Het is een prestatie die we samen met alle medewerkers hebben neergezet. Het geeft aan dat de manier van werken van TMZ opvalt en – ook buiten de organisatie – gewaardeerd wordt.
Voor nieuwe medewerkers betekent dit een extra reden om bij ons te komen werken en het geeft onze cliënten en hun naasten vertrouwen. Het belangrijkste is dat deze prestatie de verplichting schept om op deze weg door te gaan. Samen willen we het verschil blijven maken voor onze cliënten en voor elkaar.”
TMZ wil in Almelo tevens een nieuw verpleeghuis met individuele zorgkamers realiseren. Het wil in feite af van zalen met patiënten bij elke vestiging.

Archief
Terug naar vorige pagina