Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
18-07-2012  

Overval op juwelier Fares Enschede

 

ENSCHEDE - Woensdagochtend is in de Haverstraatpassage juwelier Fares overvallen door twee gewapende overvallers.
Omstreeks 11.30 uur kwamen twee personen de juwelierszaak binnen en bedreigden een medewerker met een vuurwapen. Vervolgens vluchtten de overvallers met de buit, een onbekende hoeveelheid sierraden, op een zwarte scooter zonder kenteken in de richting van de Oude Markt. Het personeelslid is door de bedreiging onwel geworden.
Rond 12.15 uur is aan de Tusveldburg een scooter aangetroffen, vermoedelijk dezelfde als die de daders hebben gebruikt bij hun overval. Vanaf dat punt ontbreekt elk spoor van de overvallers.
Beiden overvallers droegen een helm, één van de twee was een zilvergrijze helm met een donkere streep eroverheen. Op het moment van de overval droegen zij donkere kleding.
De politie wil graag in contact komen met mensen die iets van de overval hebben gezien of die de scooter met twee personen hebben zien rijden. Ook mensen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving Haverstraatpassage / Oude Markt / Tusveldbrug, worden verzocht contact op te nemen met het rechercheteam van Politie Twente, 0900-8844 of anoniem via Bel M. 0800-7000.

Klik hier voor een filmpje van Erik Schaddelee
Update:
Klik hier voor een filmpje van RTV Oost ‘Onder de Loep’

Archief
Terug naar vorige pagina