Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
16-02-2012  

Almelose ondernemer start anti-PPV Meldpunt


Zo denkt Overijssel over de actie van de PVV
 

ALMELO – In het dagelijkse leven is Hans Evers eigenaar-directeur van Marquette, een detacheringsbureau dat veel met Poolse vaklieden werkt en vele bedrijven in Twente en Oost Nederland tot zijn klantenkring kan rekenen. Evers werkt veel met Poolse werknemers omdat ook zijn vrouw van Poolse afkomst is.
Evers heeft zich vreselijk gestoord aan de PVV van Geert Wilders die het nodig achtte een meldpunt-website te starten om overlast van werknemers uit het voormalige Oostblok te melden. 'Wilders doet alsof iedere Oost Europeaan rovend en lallend het land doorgaat. Zo’n 300.000 werknemers telt Nederland uit de voormalige Oostbloklanden en het overgrote deel zijn harde werkers', zo reageerden ook al andere werkgevers in TV- programma’s.
Evers is de actie van de PVV zo zat, dat hij vrijdag een website over foute PPV’ers lanceert. Iedereen kan dan zijn beklag doen op de website www.foutepvvpolitici.nl Op de website komt een vragenlijstje waarop gebraagd wordt of men foute PPV’ers kent en wat die dan hebben misdaan. Er kan worden gekozen uit o.a. openbare dronkenschap, openlijke geweldpleging, faillissementsfraude en seksuele intimidatie.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina