Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
23-01-2012  

Moord aan de Heraklesstraat in Hengelo (upd)

 

HENGELO – Politie Twente heeft maandagmiddag rond 16.26 uur in de Heraklesstraat in Hengelo het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Het werd de politie al snel duidelijk dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.
Nog geen 10 minuten later werd in Goor een man aangehouden bij het politiebureau. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de dood van de vrouw. Zijn auto werd eveneens in beslag genomen.
Politie Twente is in de Heraklesstraat een buurtonderzoek gestart en ook wordt forensisch onderzoek gedaan in de woning waar het slachtoffer gevonden werd. Politie Twente wil verder nog geen mededelingen doen.
Kijk naar een filmpje op YouTube

Update: 24-01-2012
HENGELO – De dode vrouw in de flatwoning aan de Heraklesstraat te Hengelo blijkt te zijn omgebracht door haar ex- man Sepp O. Een geboortige Zwitser die warme bakker is in een bakkerij in Goor. Het slachtoffer, de gescheiden Ria O. woonde met haar kinderen, zoon en dochter, in Hengelo en was leidster in een kinderdagverblijf aan de Onze Lieve Vrouwestraat en wordt omschreven als een lief, zorgzaam en sociaal bewogen mens.
Dader Sepp O. werd al na 11 minuten na het ontdekken van de dode vrouw in Goor in de boeien geslagen.


Archief
Terug naar vorige pagina