Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
21-12-2011  

Prijs Twente Mobiel voor oplossen spitprobleem

 

 

De werkgever van de inzender van het beste idee ontvangt maximaal € 10.000 euro om het idee daadwerkelijk uit te voeren. De winnaar zelf krijgt een ballonvaart voor 2 personen. Geïnspireerd door het grote aantal inzendingen heeft de Kamer van Koophandel een extra prijs van maximaal € 5.000 euro beschikbaar gesteld. Deze prijs is bedoeld om de uitvoering van het meest innovatieve idee mogelijk te maken. Wim van Dalfsen, Kamer van Koophandel: “Met deze prijs willen we het vernieuwend denken over de mobiliteit in Twente stimuleren. Want dat is goed voor de Twentse economie en prettig voor alle reizigers in de spits.”
 
Nadenken over spitsalternatieven
De wedstrijd wordt georganiseerd bij alle Twentse bedrijven die zijn aangesloten bij Twente Mobiel. Doel van de wedstrijd is om de werknemers te laten nadenken over oplossingen voor drukte in de spits. Voor werkgevers levert de wedstrijd belangrijke informatie op over mobiliteitsknelpunten die medewerkers zien en spitsalternatieven die zij acceptabel vinden.
 
Jury
Werknemers kunnen nog ideeën indienen tot en met 31 december 2011 via www.twentemobiel.nl/spitsalternatief. In januari komt de jury bijeen om de winnende ideeën te selecteren. De jury bestaat uit juryvoorzitter Lodewijk de Waal, voorzitter van het landelijk platform Slim Reizen Slim Werken, Thecla Bodewes, werfdirecteur in Overijssel en Zakenvrouw van het Jaar 2011, en Herman Mulder, wethouder gemeente Borne en voorzitter van de stuurgroep van Twente Mobiel.

 

Archief
Terug naar vorige pagina