Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
25-11-2011  

Twente Milieu lanceert gratis App

 

ENSCHEDE - Twente Milieu lanceert vandaag de gratis App voor de iPad, iPhone en Android smartphones. Deze is te gebruiken voor de inwoners van Almelo, Enschede, Hengelo, Hof van Twente, Losser en Oldenzaal. Deze App is bijzonder door de veelzijdige functies. Inwoners kunnen 24 uur per dag zien welke afvalsoort wanneer wordt opgehaald. Via de mobiel of mail ontvangt men automatisch een seintje om die dag de juiste afvalsoort buiten te zetten. Ook kan een melding van zwerfafval gedaan worden via een foto of een automatische melding dat de container die dag niet is geleegd. Vanaf vandaag kunnen inwoners deze downloaden via www.twentemilieu.nl en is deze te verkrijgen in de Appstore van Apple en Android-Market.

App wordt verder uitgebreid
Albert van Winden, directeur van Twente Milieu: “Deze App vergroot onze dienstverlening en verbetert de efficiency binnen Twente Milieu. Inwoners kunnen nu zelf 24 uur per dag meldingen maken of zien wanneer welk afval aan straat moet. Hiervoor hoeft niet meer
gebeld te worden. Door voortdurend op zoek te zien naar creatieve verbeterslagen verbeteren wij onze dienstverlening. Hiervoor wordt ook het Twente Milieu panel actief ingezet dat begin dit jaar is gestart. De App wordt in de toekomst uitgebreid met diverse functies zodat inwoners bijvoorbeeld snel kunnen zien waar de dichtstbijzijnde glascontainer staat”.

D
e App is gebouwd door 2go-mobile. Sami Yilmaz, directeur van 2go-mobile: “Deze App is een innovatieve aanwinst voor Twente. Door de kennis en kunde van onze twee partijen te koppelen hebben wij deze veelzijdige App ontwikkeld. Twente Milieu heeft dienstverlening hoog op haar prioriteitenlijst staan. Net als de zorg voor een schone, gezonde en frisse leefomgeving. Deze App combineert al deze factoren en is daarmee uniek in Nederland”.

Archief
Terug naar vorige pagina