Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
11-10-2011  

Laptop voor ruim 100 studenten bouw

 

ALMELO/HENGELO – Ruim 100 tweedejaarsstudenten Bouwkunde van het ROC van Twente in Almelo en Hengelo krijgen een supersnelle en krachtige laptop als beloning voor hun overgang van het eerste naar het tweede studiejaar. Bouwtalent/HBO Jobscore en het Twentse bedrijfsleven zijn de gulle gevers en de laptop moet de studenten helpen bij hun BOL4 studie en equipage voor de stageperiode.
Bouwtalent/HBO Jobscore draagt zorg voor stageplekken in de bouw en infra en promoot het technisch onderwijs. Ook werkt het met opleidingen samen om studie-uitval te voorkomen en terug te dringen. Studenten in de bouw krijgen jaarlijks geschenken bij hun vorderingen. In het eerste studiejaar kreeg men bijvoorbeeld een veiligheidspakket en de komende studiejaren wacht hen nog een financiële tegemoetkoming voor een studiereis naar het buitenland en een cadeau bij het behalen van het BOL4 diploma.
De leerlingen van het ROC van Twente in Almelo waren de eerste die vandaag hun laptop in ontvangst namen en woensdag zijn de studenten in Hengelo aan de beurt.

Archief
Terug naar vorige pagina