Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
10-08-2011  

Pand Wolf geen zeker onderkomen DVO´71


De gemeente Almelo is wel in gesprek met de Erven Wolf. Overigens schijnt ook 'Frans van 't Spoor' belangstelling voor de locatie te hebben.
 

ALMELO – De voormalige fietsstalling en reparatiewerkplaats van Wolf aan de Rietstraat is geen zekerheid als onderkomen voor de voetbalvereniging DVO’71, dat antwoord het college van B&W op vragen van de fracties ALA/AOV en TROTS. Wel is de gemeente bereidt om te onderzoeken of dat tot de mogelijkheid behoord. De gemeente stelt eveneens dat een clubgebouw niet tot de zorgplicht behoort van de gemeente maar een verantwoordelijkheid is van DVO'71 zelf.
De gemeente heeft eveneens vastgesteld dat het gebouw een asbesthoudende dakbedekking heeft en naar verwachting is er ook sprake van bodemvervuiling. De gemeente stelt verder dat het gebouw aan de gestelde eisen van het Bouwbesluit en de Drank & Horecawet zal moeten voldoen indien DVO’71 zich daar wil vestigen.
DVO’71 moet per 1 september a.s. het sportcomplex ’t Maatveld hebben verlaten en heeft op sportcomplex De Riet een speelveld toegewezen gekregen. Het moet bovendien gezamenlijk met sv Rietvogels gebruik maken van een trainingsveld. SV Rietvogels is bereid om kleedkamers aan DVO’71 te verhuren, zo meldt B&W in haar antwoord verder.

Fotoreportage (4 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina