Actueel uit Stad & Ambt


Persdag Heracles Almelo


Mede door het behalen van de halve bekerfinale en de tussentijdse verkoop van Eddie Bosnar aan JEF United in Japan kwam onze begroting vorig seizoen uit op € 8,7 miljoen. De doelstelling aan het begin van vorig seizoen was een begroting van € 8 miljoen, maar door de genoemde incidentele baten viel dit bedrag zeven ton hoger uit. Voor komend seizoen is de doelstelling om de begroting van het vorige seizoen (€ 8,7 miljoen) minimaal te handhaven. Daarmee zitten we in het huidige Polman Stadion aan ons plafond.


De begroting verder opkrikken is in de huidige situatie niet mogelijk. Dat brengt ons op de uitbreiding van het stadion. Het Polman Stadion is altijd uitverkocht en we hebben inmiddels een wachtlijst met ongeveer 500 mensen. Een werkgroep buigt zich over de mogelijkheden, waarbij een reële optie is het huidige stadion een kwartslag te draaien om fasegewijs door te bouwen aan een stadion dat uiteindelijk plaats moet bieden aan zo´n 19.000 toeschouwers. Heracles Almelo leeft als nooit tevoren en heeft veel aanhang in de regio. Deze mensen willen we allemaal een plaats kunnen aanbieden in het vernieuwde onderkomen. Helaas zal stadion- en veiligheidsmanager Alex Korte deze uitbreiding niet meer meemaken. Zijn plotselinge overlijden heeft de club geschokt en de vele steunbetuigingen hebben iedereen erg goed gedaan. Afgelopen zomer ontviel ons ook oud-voorzitter Gerard Tusveld. Met Alex en Gerard zijn twee rasechte clubmensen overleden, we zullen ze missen.



Een luisterende Gert HeerkesWe zijn verheugd dat Koninklijke TenCate ook komend jaar onze hoofdsponsor zal zijn. Overigens is er een optie voor verlenging na het komende seizoen. Ter Stal, Asito en Grolsch zijn als Partner in Business aan Heracles Almelo verbonden. Daarnaast hebben wij Opel als nieuwe autosponsor (samenwerkingsverband tussen drie partijen, te weten Kamp Automobielbedrijf, Lease Unlimited en Levers Ter Braak). We mogen Riwald Recycling Almelo en De Vrije Energie Producent begroeten als nieuwe diamantsponsoren, Assen Projekten stapte halverwege vorig seizoen al in op

deze plaats in de sponsorpiramide. Schoonebeek Accountants, Zuithof Autobedrijf en Maxx Vastgoed zijn de nieuwe co-sponsoren. Al onze sponsoren en Businessclubleden maken het mogelijk dat de commerciële begroting kan worden opgetrokken van € 4,1 naar € 4,7 miljoen



Trainer-coach Gert Heerkes


“Het afgelopen half jaar is voor ons prima verlopen. Rechtstreekse handhaving en de halve finale van de beker vormen daar het bewijs van. De samenwerking binnen de staf en de spelersgroep heb ik als zeer positief ervaren. Het was duidelijk dat ik graag hoofdtrainer van deze club wilde blijven en ik ben blij dat de club dezelfde intentie uitsprak. Dit is een club die bij mij past, zowel in het bestuur als in de andere geledingen van de club zijn mensen werkzaam met het clubhart op de juiste plaats.

Heracles Almelo is een club waar gemoedelijkheid en presteren samengaan, daar voel ik me goed bij.Er staat een groep waar we vertrouwen in hebben. We hebben de tijd genomen bij het aantrekken van nieuwe spelers. We willen de lat weer iets hoger leggen, iets dat aansluit op de professionalisering binnen de club. We zijn er van overtuigd dat er bij de start van de competitie een goede ploeg staat. De doelstelling blijft onveranderd: rechtstreekse handhaving. Op dit moment meer verwachten is niet realistisch.




Tom Egbers, met het zwart-witte hart, aanwezig namens de NOS. Volgens Tom zitten er nog spelers aan te komen


Tom met Birger Maertens en Jan Wuytens


thuis


uit


beker


Wachten duurt lang


Op naar de fotograaf






Dan wil je echt wel even zitten


Piecke, witte oren?


Wie is die man in burger?


Fledderus, AZ, appel eitje


Heer van Heracles, Hendrie Krüzen


Een drukte van belang


In gesprek met Heerkes, wie wil je erbij hebben?


Spelers wachten op de dingen die komen gaan








Met Tom en Freek bleef het nog lang onrustig in Almelo

Nieuwsbericht | Fotopagina | Diavoorstelling

Terug naar vorige pagina