Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
15-02-2011  

Bouw seniorenwoningen Indiƫ gaat door

 

ALMELO – De bouw van woningen voor actieve 55plussers op het voormalige Indië-complex gaat door. De King Arthur Groep heeft van investeerder Ter Steege Vastgoed uit Rijssen groen licht gekregen nu zich elf serieuze kandidaten hebben gemeld. Wel is het aantal iets gekrompen van 24 naar 15 huurwoningen die varieren in grootte tussen 80 en 140 m2. De huurprijs per maand voor inspirerend wonen bedraagt 9 euro per m2 en er kunnen tal van woonwensen vooraf worden aangedragen.

Bekijk hier
 de 3D demo van het Indië-complex. 

Locatie
De locatie is gelegen in blok 12 aan de D.B. ten Cate straat op het Almelo Indië terrein. De bewoners kijken in de toekomst uit over de nieuwe haven en de watertoren. De kunsthal met wisselende exposities zijn op loopafstand en in het kalverstraatje zijn woonwerk woningen voorzien. Kortom een inspirerende plek om te wonen.

Vervolgbijeenkomst
Op 4 maart 2011 wordt van 10 tot 12 uur in wijkcentrum De Schelf een vervolgbijeenkomst gehouden. In deze bijeenkomst komen de terugkoppeling van het definitieve plan aan bod, de participatieovereenkomst en het vervolgtraject (maandelijkse bijeenkomsten, excursies, rolverdeling, subsidieaanvraag, etc.).

Archief
Terug naar vorige pagina