Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-01-2011  

Aanbesteding gemeenteadvertentie

 

ALMELO – De gemeente Almelo gaat de wekelijkse advertentie opnieuw aanbesteden. Het huidige contract met Twenth/RuitenDrie loopt per 1 februari a.s. af.
De gemeente heeft de keuze voor de aanbesteding laten vallen op het Almelo’s Weekblad, dat voordien 16 jaar de advertentie publiceerde en Twenth/Ruiten Drie die de advertentie de laatste twee jaar publiceert. Beide behoren tot het Wegener concern, dat weer een onderdeel is van het Britse Mecom. Het Almelo’s Weekblad wordt echter volledig onafhankelijk uitgegeven onder directie van uitgeverij Raymond Korenromp.
Na de overgang twee jaar geleden ontstond veel rumoer onder de bevolking omdat Twenth/Ruiten Drie beduidend minder goed wordt bezorgd. Volgens de uitkomsten in de Omnibusenquête is dat inmiddels verbeterd naar 85 procent terwijl het Almelo’s Weekblad 95 procent scoort en bovendien een uitstekend functionerende nabezorgdienst kent als er een bezorgklacht wordt gemeld.
Het derde weekblad Typisch Almelo is niet uitgenodigd voor de aanbesteding omdat de Omnibusenquête slechts een score van om en nabij de 70 procent liet zien. De aanbesteding geldt voor een periode van 2 jaar.

Archief
Terug naar vorige pagina